Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανηγυρίζει ο ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά

Πανηγυρίζει ο ναός των Αγίων Κωνσταντίνο...

Ανήμερα την Πέμπτη 21/5 το πρωί θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Την τιμητική τουέχει την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ο ιερός ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά που βάσει των νέων μέτρων προστασίας από την πανδημία, μπορεί να χωρέσει έως 30 άτομα ενώ κάθε Κυριακή θα τελούνται 2 Θείες λειτουργίες, η πρώτη από 6.30 έως 9 το πρωί και θα ακολουθεί η δεύτερη από τις 9.30 έως τις 10.30 το πρωί.

Το πρόγραμμα της θρησκευτικής πανήγυρης για την μεγάλη εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης με την έξοδο της ιεράς εικόνας για προσκύνημα από τους πιστούς που συνδυάστηκε και με δέηση.

Ανήμερα την Πέμπτη 21/5 το πρωί στη Θεία λειτουργία θα προεξάρχει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος που θα κηρύξει και το Θείο λόγο ενώ στις 7 το απόγευμα θα ακολουθήσει μεθεόρτιος εσπερινός όπου θα λειτουργήσει ο αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Σταματόπουλος από το ναό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου Πατρών.

Την ερχόμενη Κυριακή 24/5 στη 2η θεία λειτουργία θα τελεστεί και μνημόσυνο υπέρ των αοιδίμων ιερέων, κτητόρων και ενοριτών του ναού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις