Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Eνστάσεις και διαμαρτυρίες του εργολήπτη Πέτρου Μαντά στον Δήμο Πατρέων

Eνστάσεις και διαμαρτυρίες του εργολήπτη...

Καταγγέλλει προβλήματα στην λειτουργία της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής του Δήμου Πατρέων

 Προβλήματα στην λειτουργία της Διεύθυνσης Έργων Υποδομής του Δήμου Πατρέων καταγγέλλει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΑΞΩΝ Κατασκευές Πέτρος Μαντάς, ο οποίος παράλληλα είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Πάτρας.

Όπως αναφέρει έχει καταθέσει τρεις ενστάσεις της εταιρείας, οι οποίες απασχόλησαν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,  που διεξήχθησαν δια περιφοράς και χωρίς, υποστηρίζει, να υπάρξει καμία ενημέρωση της εταιρεία εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου για την συζήτηση των ενστάσεών της.

«Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ανάδοχος εταιρεία να μην έχει την δυνατότητα υπεράσπισης της θέσης της (η ένσταση δεν είχε κοινοποιηθεί ούτε καν στις δημοτικές παρατάξεις, αλλά είχε δοθεί μόνο η εισήγηση της Υπηρεσίας) και αντίστοιχα οι δημοτικοί σύμβουλοι να κληθούν να πάρουν μια απόφαση χωρίς να γνωρίζουν πλήρως το θέμα και να έχουν μεροληπτική ενημέρωση», τονίζει.

Άλλες δύο ενστάσεις επρόκειτο να συζητηθούν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η εταιρεία είχε αιτηθεί επίσημα, να παραβρεθεί και να τοποθετηθεί.

Το πρώτο θέμα αφορούσε στην έγκριση τρίτης παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου με αντικείμενο την ανακατασκευή οδών και τεχνικών έργων στον αρκτικό τομέα. Ο κ Μαντάς υποστηρίζει ότι η εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να εκτελέσει νέες εργασίες, όπως αναφέρει η αρμόδια διεύθυνση του Δήμου.

Για το θέμα της έγκρισης της πρώτης παράτασης προθεσμίας για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής και συντήρησης οδών του Δήμου, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία την καλεί να εκτελέσει έργα εντός χρονικού διαστήματος, που είναι φύσει αδύνατον να εκτελεστούν ενώ μιλά και για έργα τα οποία, όπως υποστηρίζει, ουδέποτε της είχε γνωστοποιήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις