Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαχαιριές και λαθραία τσιγάρα στη λαϊκή των Προσφυγικών της Πάτρας

Μαχαιριές και λαθραία τσιγάρα στη λαϊκή ...

Αναζητούνται δύο δράστες

Αναζητούνται από την αστυνομία οι δύο δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λαϊκή των Προσφυγικών στη  Σμύρνης και Εφέσσου.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι άγνωστοι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι δύο αλλοδαπούς. Έναν 19χρονο και έναν 32χρονο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου. Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι καθώς και 91 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε βάρος των αγνώστων δραστών έχει σχηματιστεί δικογαφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα


Από τους αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, σε βάρος δύο αγνώστων αλλοδαπών ανδρών, οι οποίοι χθες το πρωί, σε λαϊκή αγορά στην Πάτρα, τραυμάτισαν με μαχαίρι δύο αλλοδαπούς άνδρες, οι οποίοι διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους (24) εκατοστών και (91) πακέτα τσιγάρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις