Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Kορωνοϊός: Μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Kορωνοϊός: Μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε γ...

Τι θα γίνει λόγω κορωνοϊού

H αγωνία δεκάδων χιλιάδων παιδιών & γονέων αλλά και χιλιάδων εργαζομένων στον κλάδο των παιδικών κατασκηνώσεων, διαφαίνεται πως σύντομα θα λάβει τέλος καθώς θα αποφασιστεί μέχρι την Δευτέρα 11/05 το αν, πότε και πως θα  λειτουργήσουν το καλοκαίρι οι  παιδικές  κατασκηνώσεις.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Υγείας και σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στον εκπρόσωπο του Υπουργείου για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19, καθηγητή λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοινώθηκε πως μέχρι την Δευτέρα θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή το θέμα της λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων. Αναλυτικά :

Ερώτηση : Κύριε Καθηγητά, ενώ έχει δρομολογηθεί το θέμα των σχολείων, παραμένει σε εκκρεμότητα αυτό των κατασκηνώσεων, δεδομένου μάλιστα ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές μέσω ΟΑΕΔ. Έχει εξετάσει η Επιτροπή το ενδεχόμενο οι κατασκηνώσεις, των οποίων ο πληθυσμός είναι αμιγώς παιδικός και εφηβικός, να λειτουργήσουν ως μια μορφή άτυπης καραντίνας, η οποία θα ενισχύσει την διαδικασία απόκτησης ανοσίας της αγέλης; Πιστεύετε ότι θα μπορέσουν, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και τήρηση των μέτρων, να ανοίξουν φέτος οι κατασκηνώσεις;

Μάθετε περισσότερα για την απάντηση του καθηγητή εδώ : http://www.olympiacamp.gr/covid-19/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά