Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ετοιμάζεται να ανοίξει το "Σινε Κάστρο" στο Ρίο- Με αποστάσεις οι καρέκλες και σύσταση μάσκας για τους θεατές

Ετοιμάζεται να ανοίξει το "Σινε Κ...

Την 1η Ιουνίου επιτρέπεται να αρχίσουν τη λειτουργία τους

Ετοιμάζονται σιγά-σιγά για την καλοκαιρινή σεζόν τα θερινά σινεμά - την πιο ιδιαίτερη καλοκαιρινή σεζόν που έχουν ζήσει, αναμφίβολα! Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το "άνοιγμα" τους επιτρέπεται από  την 1η Ιουνίου με συγκεκριμένους βέβαια περιορισμούς, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού!

Έτσι, το όριο πληρότητας τους για φέτος θα είναι στο 40% ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, ενώ είναι υποχρεωτική και η απόσταση του 1,5 μέτρου, ανάμεσα στα καθίσματα. Συστήνεται, η χρήση προστατευτικής μάσκας καθώς και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος, όπως άλλωστε σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους.

Παράλληλα, αναμένονται επεξηγήσεις και οδηγίες σχετικά με τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν για τους χώρους υγιεινής, αλλά και την ειδική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθείται για τη ρύθμιση της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού.

Αισιοδοξία και ...απορίες!

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κοτσιάφτη του Σινέ Κάστρο στο Ρίο, του μοναδικού τα τελευταία χρόνια θερινού κινηματογράφου της περιοχης, ο οποίος μας εξέφρασε την αισιοδοξία του, παρά τη δύσκολη σεζόν που αναγνωρίζει πως έρχεται ενώ μας επεσήμανε πως ακόμα εκκρεμούν διευκρινήσεις σχετικά με τη λειτουργία των θερινών σινεμά τη φετινή σεζόν. Ετοιμάζονται ωστόσο κανονικά για το άνοιγμά του χώρου μετά την 1η Ιουνίου, οπότε και θα επιτρέπεται η λειτουργία των καλοκαιρινών κινηματογράφων!

Απορίες, που έχουν να κανούν ασφαλώς με την εξειδίκευση των μέτρων, οι οποίες αναμένονται σχετικά με την είσοδο-έξοδο θεατών και τις τουαλέτες, αλλά και με κάποια ακόμα θέματα, όπως η λειτουργία των χώρων εντός του κινηματογράφου, όπως το κυλικείο (θα χρειαστεί πλέξιγκλας ή όχι), το αν θα χρειαστεί να πραγματοποιήσουν απολύμανση σε όλους τους χώρους πριν το άνοιγμα κ.λπ.

Τέλος, σε αναμονή βρίσκονται φυσικά και για το πρόγραμμα των ταινιών, καθώς ακόμα παραμένει ερωτηματικό, ποιες ταινίες θα είναι διαθέσιμες προς προβολή το φετινό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture