Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γέμισε καρναβαλιστές - σκιέρ το χιονοδρομικό. Δείτε φωτογραφίες

Γέμισε καρναβαλιστές - σκιέρ το χιονοδρο...

Κοσμοσυρροή στα Καλάβρυτα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς

Ο κόσμος ήταν χιλιάδες  την Κυριακή της αποκριάς  στα Καλάβρυτα. Κινούνταν παράλληλα  στα εκδοτήρια εισιτήριων,  κατέβαιναν γλιστρώντας με απόλυτη αρμονία τις πίστες , έκοβαν βόλτες στο σαλέ . Τα λιφτ  πηγαινοέρχονταν  φορτωμένα με «πολύχρωμους»  αναβάτες  «γράφοντας» με τα έντονα  χρώματα στο λευκό καμβά του χιονιού.

Ξαφνικά λίγο μετά το μεσημέρι  κάποιοι παράξενοι επισκέπτες δρασκέλισαν βιαστικά το χιόνι με κατεύθυνση το σαλέ. Δε φορούσαν πολύχρωμες στολές και σκουφιά, αντί για  πέδιλα του σκι κρατούσαν στα χέρια τύμπανα, σαξόφωνα, κιθάρες !

Μια μπάντα στήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο σαλέ και οι μουσικές νότες δεν άργησαν να πέφτουν απαλά στο ρυθμό του χιονιού , που έξω έπεφτε ασταμάτητα καθ΄όλη τη διάρκεια της μέρας χωρίς να επηρεάσει στο ελάχιστο τη ροη των σκιέρ. Εντύπωση μας έκανε οι εκατοντάδες νεόκοποι σκιέρ που βρίσκονταν μέσα από τα σχοινιά της εκπαίδευσης.  Τρανό σημάδι για την αγάπη των ελλήνων στο σκι αλλά και γενικότερα στα σπορ. 
«Έρχονται  σε εμάς σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας, πολλές φορές ακόμα και οι παππούδες για να τους διδάξουμε  σκι….» δήλωσε ο δάσκαλος του σκι Βασίλης Χρονόπουλος. «Είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα που γυμνάζει ομοιόμορφα όλο το σώμα...

Στα μικρά παιδιά αρέσει πολύ το σκι αλλά δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα είιναι χειμερινό σπορ με μικρή διάρκεια ζωή, ένα το πολύ δυο μήνες (εξαρτάται  από τον καιρό),  δεν υπάρχουν υποδομές (κλειστές πίστες κλπ) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπτυχθεί ως άθλημα όπως σε άλλες χώρες και να παραμένει… χόμπι!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις