Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διασταύρωσαν πυρά Μάρκου και Μαζαράκης

Διασταύρωσαν πυρά Μάρκου και Μαζαράκης

Στο Lepanto

Τηλεοπτική συζήτηση είχε ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου, στην οποάι συμμετείχε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Μαζαράκης, στο δελτίο Ειδήσεων του Lepanto TVΤη.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το ζήτημα που ανέκυψε με την ανάρτηση του Ηλία Γρηγόρη. Ο Βουλευτής Κώστας Μάρκου αναφέρθηκε τόσο στην προσωπικότητα του Ηλία Γρηγόρη, όσο και "στο εγνωσμένο από την τοπική κοινωνία ήθος του και στην ευπρόσωπη παρουσία του στην πολιτική ζωή της πόλης και την πανελλαδική αναγνώρισή του για την προσφορά του στην υπόθεση της Αριστεράς" όπως επεσήμανε ο κ. Μάρκου.

Έκανε επίσης λόγο για "τα Κυβερνητικά troll και την πολιτική προπαγάνδα της ΝΔ" λέγοντας πως "η καθημερινή πορεία, η στάση και η συμπεριφορά του Ηλία Γρηγόρη είναι η επιτομή της «αντι-χυδαιότητας»".

Ο κ. Μαζαράκης, ανώτατος εκπρόσωπος σε τοπικό επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας εγκάλεσε από την πλευρά του τον κ. Γρηγόρη για «χυδαιότητες», έκανε λόγο για «… κάποιους τύπους που στην παρούσα στιγμή είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι απλώς κινούνται πέραν από τα όρια αλλά […] ότι κατεβάσει η γκλάβα τους το λένε», ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια να μην προσθέτουμε τοξικότητα στο δημόσιο διάλογο.

Δήλωσε δε ότι θλίβεται και στεναχωριέται που κάποιοι «εκφράζουν με ελεεινό τρόπο τις απόψεις τους», ενώ μιλώντας για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο «… χαζοχαρούμενο πρόσωπο του Τσίπρα».

Το βίντεο με τη συζήτηση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις