Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο δισεκατομμυριούχος Kanye West τα έβαλε με το Forbes που "υποτίμησε" την περιουσία του

Ο δισεκατομμυριούχος Kanye West τα έβαλε...

Κόντρα με αποδείξεις και από τις δύο πλευρές

Ο σταρ της hip hop Kanye West είναι δισεκατομμυριούχος και μάλιστα τα έβαλε ακόμα και με το περιοδικό Forbes το οποίο υποτίμησε την "εμπορική" του αξία. 

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν το εξώφυλλο του Forbes και έδωσε μία συνέντευξη για την επιτυχημένη πορεία του brand των παπουτσιών του. Τότε φαινόταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μέχρι και η Kim Kardashian έκανε tweet με το εξώφυλλο για να δεχτεί περισσότερες από 32.000 αντιδράσεις από τους ακολούθους της.  Ωστόσο, το περιοδικό δεν τον αποκάλεσε δισεκατομμυριούχο καθώς δεν είχε τις ανάλογες αποδείξεις.

Και όσο η χρονιά προχωρούσε και το περιοδικό συνέχιζε να μην τον έχει στις λίστες με τους δισεκατομμυριούχος τότε, ο ίδιος άρχισε να λέει στο κοντινό του περιβάλλον “τους έδειξα μια απόδειξη $890 εκατομμυρίων και πάλι δεν με λένε δισεκατομμυριούχο”. Υποστήριξε μάλιστα ότι το περιοδικό τον σνομπάρει χαρακτηρίζοντας δημοσίευμά του ως “ένα ασεβές άρθρο, επίτηδες με άφησαν εκτός”.

Τον περασμένο Μάρτιο το περιοδικό και πάλι δεν τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχος. Οπότε τα έβαλε ξανά μαζί τους λέγοντας “ξέρετε τι κάνετε, με εμπαίζετε” και τους κατηγόρησε ότι παίζουν το παιχνίδι των media, αλλά και για ρατσισμό.

Προσπάθησε να δείξει ότι δεν θα ασχοληθεί παραπάνω αλλά έκατσε κι έψαξε έγγραφα που δείχνουν την αξία του, για να τα στείλει στο Forbes και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Το περιοδικό υπολόγισε την αξία του στα $1.3 δισεκατομμύρια, τα οποία αφορούν την εταιρεία Yeezy. Και τα έβγαλε τόσα, γιατί μπορεί να ανήκει 100% στον ίδιο, αλλά για πέντε χρόνια δεσμεύεται στην Adidas, η οποία παράγει τα προϊόντα του.

Ο Kanye West φυσικά δε χάρηκε ούτε με αυτό παρόλο που αυτή τη φορά του έκαναν το χατίρι και τον αποκάλεσαν δισεκατομμυριούχο. Τόνισε πως η αξία του ανέρχεται στα $3.3 δισεκατομμύρια. Μάλιστα, έστειλε ξανά μήνυμα στο περιοδικό και είπε: «Δεν είναι ΕΝΑ δισεκατομμύριο. Είναι 3.3, αφού κανείς στο Forbes δεν ξέρει να μετράει».

Ο 42χρονος καλλιτέχνης έχει $81 εκατομμύρια σε «κτίρια και βελτιώσεις», $35 σε μετοχές, $21 σε Γη και $17 σε μετρητά, ενώ από τις πωλήσεις του Adidas Yeezy αντλεί $140 εκατομμύρια.

Το  Forbes σε εκτενές άρθρο του εξηγεί γιατί το Yeezy είναι ένα πολύ επιτυχημένο brand αλλά δεν παραλείπει να τον χαρακτηρίσει αλαζόνα όπως είναι και ο πολιτικός ηγέτης που υποστηρίζει. Η αιχμή πήγαινε σε παλαιότερη δήλωση του Kanye West ότιθα ψηφίσει Donald Trump στις επόμενες εκλογές, επειδή αγοράζει ακίνητα και τα πράγματα με εκείνον πρόεδρο είναι καλύτερα, από ότι με τον Barack Obama.

“Δεν είναι άνθρωπος των αριθμών; Συμφωνούμε” υπογραμμίζει ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Zack O’Malley Greenburg.

 

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight