Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος κατέθεσε το 50% του μισθού του, στη μάχη κατά της covid-19

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος κατέθεσε το 50% το...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ανάρτησε και το αντίγραφο της κατάθεσης... για τους άπιστους Θωμάδες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει

"Σήμερα έκανα το αυτονόητο , αυτό που είχα ανακοινώσει , την κατάθεση του 50% του μισθού μου για την μάχη που δίνουμε όλοι για τον νέο κορωνοιο", έγραψε στα social media ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. Ο κ. Μπονάνος μάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει και το αντίγραφο της ηλεκτρονικής κατάθεσης που έκανε υπέρ της covid-19 στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Μάλιστα φαίνεται πως κάποιοι είχαν αμφισβητήσει την εξέλιξη της διάθεσης που εξέφρασαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί ώστε να καταθέσουν το 50% του μισθού που λαμβάνουν ως μηνιαία αποζημίωση. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας συνέχισε αναγράφοντας, "...επειδή ήταν του Θωμα χτες για τους άπιστους , το δημοσιεύω μήπως και παρακίνησω και άλλους , κυρίως διορισμένους , και κάνουν τα ανάλογα.
Χρέος μας είναι να συντονιζόμαστε με τις ευαισθησίες των πολιτών που μας επέλεξαν , είμαστε σε καλό δρόμο , η δημόσια υγεία έχει πάντα ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφτούν από τον προϋπολογισμό , πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη.

Ενώνουμε δυνάμεις , απλώνουμε το χέρι σε κάθε πράξη αλληλοβοήθειας είτε λέγεται αιμοδοσία , είτε κατάθεση οικονομική, είτε εθελοντική εργασια. Η χώρα μας αποδεικνύει σε όλους ότι αποτελείται από υπεύθυνους πολίτες που με σοβαρότητα και ψυχραιμία αντιμετωπίζουν τον υγειονομικό κίνδυνο", καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Μπονάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις