Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδράσεις στο Μεσολόγγι για πιθανή φιλοξενία μεταναστών στην πόλη

Αντιδράσεις στο Μεσολόγγι για πιθανή φιλ...

Πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Μεσολόγγι από τις πληροφορίες περί έλευσης 250 ακόμη μεταναστών στο δεύτερο μεγάλο ξενοδοχείο της πόλης και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η αίτησή του έχει εγκριθεί.

Οι πληροφορίες αυτές έφθασαν και στο γραφείο του δημάρχου Κώστα Λύρου ο οποίος ξεκίνησε μια διαδικασία επικοινωνιών προκειμένου να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιος Λιβανός επίσης βρίσκεται σε επικοινωνία με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να μην έρθουν και άλλοι μετανάστες στο Μεσολόγγι. Επικοινωνία με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε και ο Κώστας Καραγκούνης ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του βουλευτή είναι σύμφωνος με την μεταφορά κι άλλων μεταναστών στην πόλη.

Αργά το βράδυ  ο δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι φορέων έχουν συγκεντρωθεί στην Πύλη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ενδεχόμενο αυτό.έκλεισε και με βαρύ όχημα η Πύλη προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος.  Όπως είπε ο κ. Λύρος δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις.

 

Πηγή: aixmi-news.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις