Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα σκίτσα και τον Covid-19:«Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της»- Τι απαντούν οι σκιτσογράφοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τα σκίτσα και τον Covid-19:...

Τι λένε Χαντζόπουλος, Πετρουλάκης

Την οργή του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στηνς επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνηση και αποσύρθηκαν μετά τα γενική κατακραυγή.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει πως «δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα».

Προσθέτει, ακόμη, ότι ο πρωθυπουργός κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι «που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορονοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη».

Τι λένε σκιτσογράφοι

Την κάθετη διαφωνία τους με τη χρησιμοποίηση σκίτσων τους από την  επίσημο site της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πανδημία του κοροναϊού (covid19.gov.gr), για κυβερνητική προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εκφράζουν οι γελοιογράφοι Δημήτρης Χαντζόπουλος και Ανδρέας Πετρουλάκης.

«Είχαμε δώσει τη συγκατάθεσή μας να αναρτηθούν στο OpenGov δημοσιευμένα σκίτσα μας για τον Κορωνοιό, ως κοινωνικό μήνυμα. Προφανώς δεν συμφωνούμε που ανέβηκαν και πολιτικά σκίτσα» αναφέρουν σε ανάρτησή του στο facebook οι δυο γελοιογράφοι.

Στην επίσημη σελίδα της κυβέρνησης, δίπλα στις χρηστικές πληροφορίες είχε προστεθεί μια στήλη για «το σκίτσο της ημέρας». Τα σκίτσα ήταν του Αρκά, του Δημήτρη Χατζόπουλου και του Ανδρέα Πετρουλάκη και όλα ασκούσαν κριτική στην αντιπολίτευση.

Δηλαδή οι πολίτες που έμπαιναν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της πανδημίας δίπλα στις νομοθετικές πράξεις έβλεπαν και σκίτσα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος του.

Το γεγονός προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις