Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολιτοφυλακή κι αστυνομία στα Καλάβρυτα για να μην ... πλησιάσουμε για το Πάσχα!

Πολιτοφυλακή κι αστυνομία στα Καλάβρυτα ...

Συνεχείς οι έλεγχοι

Πολιτοφυλακή κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα Καλάβρυτα Αχαϊας όπως και σε όλο το ορεινό δίκτυο του νομού. Η πολιτοφυλακή αποτελούμενη από μικτά συνεργεία εθελοντών, δημοτικών, κοινοτικών παραγόντων και αστυνομικών επιτηρεί και στηρίζει τα μπλόκα της αστυνομίας κυρίως στο τμήμα Πούντα - Καλάβρυτα, προκειμένου να αποτραπούν οι ταξιδιωτικές, πασχαλινές... επιθέσεις προς τα χωριά της περιοχής.

Έλεγχοι στα Καλαβρυτοχώρια γίνονται συνεχώς ιδιαίτερα όμως από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θα είναι αδιάλειπτοι.

Την ίδια στιγμή δεκάδες ήταν τα αυτοκίνητα ετεροδημοτών που θέλησαν να παρακάμψουν τα μπλόκα της Ολυμπίας οδού.

Σε μια από τις περιπτώσεις νεαρό ζευγάρι επικαλέστηκαν την κίνησή τους από Πούντα Καλάβρυτα προκειμένου να παράσχουν βοήθεια σε άτομο που τη χρειαζόταν. Εντοπίστηκαν όμως με σούβλα και είδη μακράς διαμονής στην κατοχή τους, τους βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ και διατάχθηκε η επιστροφή τους στη βάση τους.

Αυτοί μάλιστα ήταν οι τυχεροί, αφού σε επτά περιπτώσεις κυρίως Αθηναίων που παραβίασαν τις απαγορεύσεις εξόδου προς την Αχαϊα, επεβλήθησαν τα πρώτα τσουχτερά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις