Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπλόκο στα διόδια του Ρίου - Μειωμένη η κίνηση αλλά ελέγχονται όλοι! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Μπλόκο στα διόδια του Ρίου - Μειω...

Όπως είχε προειδοποιήσει η Πολιτική Προστασία

Αυστηροί είναι οι έλεγχοι όπως είχε προειδοποιήσει ο υφ. Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς στα διόδια όλης της χώρας και το ίδιο ασφαλώς συμβαίνει και σε αυτά του Ρίου αλλά και στην Γέφυρα. Η κίνηση, είναι αισθητά μειωμένη και ελάχιστοι είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν τους σταθμούς των διοδίων, για την ακρίβεια σύμφωνα με πληροφορίες του thebest περνούν κατά μέσο όρο λιγότερα από 100 οχήματα ανά ώρα, εκ των οποίων τα μισά είναι φορτηγά και οχήματα τροφοδοσίας, ωστόσο κανείς δεν περνά χωρίς να ελεγχθεί.

Όπως μάλιστα πληροφορείται το thebest, δεν λείπουν οι ..συνήθεις δικαιολογίες όσων δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ταξιδέψουν, με τους περισσότερους να επικαλούνται ασθένεια κάποιου συγγενή τον οποίο σπεύδουν να επισκεφθούν!

Επιπλέον, κάποιοι αποφεύγουν τις κεντρικές εθνικές αρτηρίες, επιλέγοντας παράδρομους, ωστόσο και αυτή τους η προσπάθεια είναι ανεπιτυχής καθώς τα μπλόκα είναι παντού! Όσοι μάλιστα επέλεξαν να κινηθούν στον παλιό δρόμο Πατρών-Αθηνών, την ...πάτησαν καθώς τους σταματούσε μπλόκο στημένο στην Κόρινθο και τους γυρνούσε πίσω!

Δείτε φωτογραφίες:

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που την ..πάτησε, είναι η κυρία στο βίντεο, η οποία ισχυρίστηκε πως έχει ραντεβού σε νοσοκομείο στην Αθήνα, η οποία όμως αφού δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα και την γύρισαν πίσω!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις