Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Σύγχρονη και Ασύγχρονη» Εκπαίδευση στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών

«Σύγχρονη και Ασύγχρονη» Εκπαίδευση στα ...

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα των τηλε-μαθημάτων

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα των «σύγχρονων» τηλε-μαθημάτων που διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου των Αρσακείων Σχολείων Πατρών. Τα συγκεκριμένα τηλε-μαθήματα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με την εκπαιδευτική πλατφόρμα e-arsakeio, όπου «ασύγχρονα» οι εκπαιδευτικοί ανεβάζουν συνεχώς υλικό, στο οποίο έχουν πρόσβαση οι μαθητές. Το πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ενισχυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, έχει αγκαλιαστεί από τη μαθητική κοινότητα και αυτό αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής που για τις τάξεις του Γυμνασίου, την Α΄ και Β΄ Λυκείου αγγίζουν το 100%, ενώ για την Γ΄ Λυκείου φτάνουν το 60%. 

Στόχος του προγράμματος είναι:

• Η συνεχής υποστήριξη των μαθητών της Γ΄ Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων.
• Η συνεχής επαφή των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου με την εκπαιδευτική διαδικασία, η κατοχύρωση της μέχρι τώρα διδαχθείσας ύλης καθώς και η επεξεργασία της ύλης που απαιτείται για τις επόμενες τάξεις.

Οι εκπαιδευτικοί των Αρσακείων Σχολείων Πατρών, σε αυτή την αρνητική συγκυρία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους μαθητές για όσο χρειαστεί, αξιοποιώντας τα ψηφιακά μέσα που τους παρέχει η τεχνολογία.

 

Από τις Διευθύνσεις Γυμνασίου και Λυκείου

των Αρσακείων Σχολείων Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά