Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Επιβεβαίωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί! (βίντεο)

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Επιβε...

Μένουν σπίτι, για προληπτικούς λόγους όπως δήλωσαν!

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και σήμερα το επιβεβαίωσαν! Ο Χάρης Χριστόπουλος απουσίαζε κι εκείνος σήμερα από το Happy Day, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής μέσω βιντεοκλήσης είναι για καλό!

Η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ είναι έγκυος και για προληπτικούς λόγους ο γνωστός φωτογράφος θα μείνει το επόμενο διάστημα στο σπίτι.

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και σήμερα το επιβεβαίωσαν!

Ο Χάρης Χριστόπουλος απουσίαζε κι εκείνος σήμερα από το Happy Day, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής μέσω βιντεοκλήσης είναι για καλό!

Η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ είναι έγκυος και για προληπτικούς λόγους ο γνωστός φωτογράφος θα μείνει το επόμενο διάστημα στο σπίτι.

«Πήρα με βαριά καρδιά την απόφαση να προσέχω παραπάνω γιατί το κορίτσι μου εδώ το αξίζει. Είμαι στο σπίτι. Η Ανίτα είναι τους τελευταίους 3 μήνες μέσα στο σπίτι. Το Ανιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος ανακοινώνοντας και επισήμως πια τα χαρμόσυνα νέα, ενώ δίπλα του η σύντροφός του δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight