Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

"3Α ΑΡΑΠΗΣ": Αχτύπητες προσφορές και δωρεάν διανομή κατ’οίκον!

"3Α ΑΡΑΠΗΣ": Αχτύπητες προσφορ...

Δείτε το νέο φυλλάδιο εδώ

Τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ από τις πλέον αξιόπιστες και φερέγγυες πατραϊκές αλυσίδες Super Market συνεχίζει να κρατά χαμηλά τις τιμές ενισχύοντας τη θέση της εταιρείας στην αγορά, ικανοποιώντας ακόμα περισσότερο τις ανάγκες των καταναλωτών·

Πάνω από 500 προϊόντα προσφέρονται σε μοναδικές τιμές σε αυτό το φυλλάδιο, εν μέσω αυτών των πρωτόγνωρων συνθηκών που περνά ο κόσμος όλος. Δείτε το νέο 24σέλιδο, πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών εδώ.

Επιπλέον η δωρεάν διανομή κατ’ οίκον και η υπηρεσία της online παραγγελίας (δείτε εδώ) διευκολύνει ακόμα περισσότερο το κοινό, καθώς με παραγγελίες από 25 ευρώ και άνω τα ψώνια έρχονται με ασφάλεια στον χώρο του πελάτη, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (δυνατότητα πληρωμής και με φορητό pos).

Οι εργαζόμενοι της 3Α ΑΡΑΠΗΣ δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά να διατηρούν, εκτός από το σημαντικό στις μέρες μας χαμόγελό τους, γεμάτα τα ράφια, ακολουθώντας ταυτόχρονα όλα τα μέτρα που είναι θεμελιώδους σημασίας για το κοινωνικό σύνολο. Η αλληλεγγύη όμως είναι απαραίτητη και από τους πελάτες οι οποίοι οφείλουν και αυτοί να δείχνουν την πρέπουσα υπευθυνότητα.

Η αλυσίδα 3Α ΑΡΑΠΗΣ στέκεται στο ύψος των περιστάσεων προχωρώντας σε σταδιακή πρόσληψη προσωπικού για να καλυφθούν οι ανάγκες των ημερών, κυρίως στον τομέα του delivery και των τηλεφωνικών παραγγελιών.

Τέλος, το νέο κατάστημα της οικογένειας 3Α ΑΡΑΠΗΣ (Γ. Ολυμπίου 75 και Παναχαϊκού, 2610 313 536) δίνοντας ζωή στις γειτονιές των Υψηλών Αλωνίων, εξυπηρετεί συνάμα πλήθος νέων πελατών που επωφελούνται από την εγκάρδια εξυπηρέτηση, τη ζεστή ατμόσφαιρα με μοναδικές προσφορές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά