Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Μάρκου: Η επόμενη μέρα να βρει την κοινωνία όρθια

Κ. Μάρκου: Η επόμενη μέρα να βρει την κο...

Πραγματοποίησε τηλεφωνικές επαφές ε τον πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, τον Γ.Γ. της ΟΕΒΕΣΝΑ και τον πρόεδρο της ΟΕΕΣΠ

Τηλεφωνικές επαφές με φορείς, για να συζητήσει το θέμα των οικονομικών ενισχύσεων λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Κώστας Μάρκου. Σε συνέχεια των επαφών του, εξεδόθη η παρακάω ανακοίνωση:

"Σε συνέχεια των τηλεφωνικών επαφών μου με τους φορείς της περιοχής μας με σκοπό την ενημέρωση και την αναζήτηση λύσεων που δημιούργησε η επιδημία που βιώνουμε, επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Γεωτεχνικού  Επιμελητηρίου κ. Αθαν. Πετρόπουλο, τον Γ.Γ. της ΟΕΒΕΣΝΑ κ. Δημ. Νικολακόπουλο και τον πρόεδρο της ΟΕΕΣΠ κ. Γεώρ. Βαγενά.

Τους ενημέρωσα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για οριζόντια στήριξη της μικρομεσαίας τάξης εκ μέρους της πολιτείας και μου κατέθεσαν τις προτάσεις τους. Συμφωνήσαμε με τον κ. Πετρόπουλο ότι η πρόσφατη ένταξη στους ΚΑΔ των γεωλόγων, γεωπόνων και δασοπόνων είναι θετική εξέλιξη και ότι απαιτούμε και την ένταξη των κτηνιάτρων. Με τον κ. Νικολακόπουλο συμφωνήσαμε ότι είναι αδιανόητη η εξαίρεση από τους ΚΑΔ των υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, συνεργείων, μεσιτών και άλλων συναφών επαγγελμάτων. Τέλος, με τον κ. Βαγενά συμφωνήσαμε ότι επείγει η ρύθμιση για τις επιταγές που εκκρεμούν, η επιδότηση κατά 60% του ενοικίου και η ένταξη των εμπορικών επιχειρήσεων στους ΚΑΔ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΡΘΙΑ, ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις