Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί το τελευταίο 24ωρο, 31 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός: Τρεις νεκροί το τελευταίο 24ω...

Στους 495 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Στους 495 ανέρχονται πλέον οι συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας. Ογδόντα τέσσερις εξ αυτών είναι απροσδιόριστης πηγής μετάδοσης, 90 νοσηλεύονται και 20 είναι διασωληνωμένοι. 19 ασθενείς πήραν εξιτήριο.

Οι προβλέψεις μας παραμένουν σταθερές για την πορεία της νόσου στην πατρίδα μας. Αν ο αριθμός αλλάξει εξαρτάται από την ακρίβεια με την οποία τηρούμε όλοι αυτά τα μέτρα, τόνισε ο καθηγητής και υπογράμμισε ότι σε  δύο εβδομάδες θα έχουμε ακριβή εικόνα της κατάστασης.

«Δεν είναι διακοπές. Σας παρακαλώ το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε είναι να μην έρθετε με κανένα σε επαφή εκεί που ταξιδεύετε. Αυτές οι συμπεριφορές υποβαθμίζουν την όλη προσπάθεια", είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας και απεύθυνε εκκληση για αποφυγή ταξιδιών στα νησιά και την επαρχία. "Πόσες φορές πρέπει να το πω;", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας. 

Σήμερα υπήρξαν άλλοι δύο θάνατοι από τον κορωνοϊό και ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανήλθε στους οκτώ. Αργά το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι κατέληξε στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» ένας άνδρας ηλικίας 80 ετών που έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Επίσης, ένας 87χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μαμάτσειο Κοζάνης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις