Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γιώργος Κοτρώνης – Εκπαιδευτήρια Πάνου: Η γενναία απόφαση και η νέα πραγματικότητα στην εποχή του Κορωνοϊού

Γιώργος Κοτρώνης – Εκπαιδευτήρια Πάνου: ...

Άμεση κάλυψη της ύλης αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου», το ιδιωτικό σχολικό συγκρότημα που εδρεύει στην Ναύπακτο, διέκοψε τη λειτουργία του με ευθύνη της διοίκησης από τη στιγμή που έκλεισαν όλα τα σχολεία του Νομού Αχαΐας. Ήταν μία γενναία απόφαση ευθύνης. Ο Γιώργος Κοτρώνης, ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του σχολείου, μίλησε για τη συγκεκριμένη απόφαση στην εκπομπή Metropolis του ΙΟΝΙΑΝ TV.

Κατά τη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Κοτρώνης είχε επίσης την ευκαιρία να μιλήσει για το πως η χρήση της τεχνολογίας μπόρεσε να υποκαταστήσει τα χαμένα μαθήματα, δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας στους γονείς, κρατώντας τους μαθητές σε επαφή με το σχολείο και τη γνώση και διατηρώντας μια συνέχεια στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Στην ουσία, τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» δικαιολογούν απόλυτα το επιλεγμένο σλόγκαν που τα ακολουθεί: «Το σχολείο του αύριο… σήμερα». Αξιοποιώντας άμεσα όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία κάνουν πράξη την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, απαντώντας άμεσα στις αναγκαιότητες που επέβαλε απότομα η νέα καθημερινότητα στη χώρα και σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε στο χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής τον Γιώργο Κοτρώνη να μιλά για την ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας με τους μαθητές και τους γονείς τους που διαθέτει το σχολείο, το ειδικό εκπαιδευτικό υλικό που αξιοποιούν οι εκπαιδευτικοί, τον τρόπο που γίνονται τα διαδικτυακά μαθήματα και άλλες καινοτόμες πρωτοβουλίες των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Λυκειάρχης του σχολείου κ. Γεώργιος Σκαρπέντζος.

Παρακολουθήστε το σχετικό video.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά