Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία αισιόδοξη εξέλιξη: Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο της Πάτρας

Μία αισιόδοξη εξέλιξη: Τρεις ασθενείς με...

Τρεις στην διική μονάδα αρνητικής πίεσης σε δοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση και 17 οι συνολικά νοσηλευόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Με τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας να έχουν πλέον ανέλθει  στα 464 βάσει της νεότερης ενημέρωσης από τον αρμόδιο λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα από τον ΕΟΔΥ, και με 19 συνανθρώπους μας που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό να έχουν πάρει εξιτήριο, η αισιόδοξη είδηση που αφορά στην Δυτική Ελλάδα και στο νοσοκομείο αναφοράς που στην περιοχή είναι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο είναι πως την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 3 ασθενείς που νοσηλεύονταν με  κορωνοϊό, πήραν εξιτήριο.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, τρεις ασθενείς ανάρρωσαν, είναι καλά στην υγεία τους και βγήκαν από το νοσοκομείο του Ρίου. Την ίδια ώρα 3 ασθενείς νοσηλεύονται στην ειδική μονάδα αρνητικής πίεσης σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ενώ 17 είναι οι συνολικά νοσηλευόμενοι αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.  Από τα 46 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο κ. Τσιόδρας, κανένα δεν αφορούσε στην περιοχή της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις