Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γκαλ Γκαντότ και λίγοι καλοί φίλοι της τραγουδούν μαζί το «Imagine» του Τζον Λένον

Η Γκαλ Γκαντότ και λίγοι καλοί φίλοι της...

Για να "ξορκίσουν" το κακό του κορωνοϊού

Η 34χρονη σταρ Γκαλ Γκαντότ με καταγωγή από το Ισραήλ, η γνωστή μας Wonderwoman που αναμένεται να την δούμε και στην καινούρια ταινία σε σκηνοθεσία Πάτι Τζένκινς «Wonder Woman 1984» μένει κι αυτή στο σπίτι τιμώντας το παγκόσμιο αυτό σύνθημα προφύλαξης κατά του μεταδοτικού και επικίνδυνου κορωνοϊού.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός λοιπόν μένει σπίτι σε αυτο-καραντίνα, περιμένει να περάσει ο χρόνος και κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το ηθικό ψηλά. Όπως λέει η ίδια στο λογαριασμό της στο instagram, «αυτές οι μέρες της προκάλεσαν μια διάθεση φιλοσόφησης της ζωής». Γι' αυτό, απέναντι σ' ένα πανανθρώπινο εμπόδιο, ζήτησε από λίγους φίλους της να τραγουδήσουν μαζί της το κλασικό «Imagine» του Τζον Λένον των Beatles.

Αυτοί είναι όπως αναφέρει το flix.gr, οι Κρίστεν Γουίγκ, Τζέιμι Ντόρναν, o Eγγλέζος τραγουδοποιός Labrinth, οι Τζέιμς Μάρσντεν, Σάρα Σίλβερμαν, Εντι Μπέντζαμιν, Τζίμι Φάλον, Νάταλι Πόρτμαν, Ζόι Κράβιτς, Sia, Λίντα Κάρτερ, Έϊμι Ανταμς, Λέσλι Οντομ Τζ., Πέντρο Πασκάλ, Κρις Ο'Ντάουντ, Ντον Ο'Πόρτερ, Γουίλ Φέρελ, Μαρκ Ράφαλο, Νόρα Τζόουνς, Ασλεϊ Μπένσον, Κάια Γκέρμπερ, Κάρα Ντελεβίν, Μάγια Ρούντολφ, κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight