Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατί έκλεισε η Farina Porto στο λιμάνι της Πάτρας- Για αδιαλλαξία του ΟΛΠΑ μιλάει ο ιδιοκτήτης της

Γιατί έκλεισε η Farina Porto στο λιμάνι ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η επιχείρηση Farina Porto, "ήταν κερδοφόρα έως ότου χτύπησε ο κορωνοϊός" σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της

Πέντε υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης της Farina Porto οδηγήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες στην ...έξοδο του λιμανιού της Πάτρας, καθώς η επιχείρηση εστίασης και αναψυχής στην οποία δραστηριοποιούνταν τα τελευταία 8 χρόνια, έβαλε λουκέτο. Η επιχείρηση Farina Porto, όπως λέει στο thebest.gr ο ιδιοκτήτης της κ. Παπαδόπουλος, "ήταν κερδοφόρα έως ότου χτύπησε ο κορωνοϊός". "Η κατακόρυφη πτώση της κίνησης στο λιμάνι εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ανάγκασε την επιχείρηση να επαναδιαπραγματευτεί τα οικονομικά δεδομένα με τον Οργανισμό", όπως αναφέρει.

Ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ζήτησε από την διοίκηση του ΟΛΠΑ μια μικρή περίοδο χάριτος, με ένα ενοίκιο πιο ανεκτό -δεδομένων των συνθηκών- ή κάποιο άλλο μέτρο ανακούφισης. Ωστόσο η απάντηση που έλαβε -σύμφωνα με όσα μετέφερε στην κάμερα του thebest.gr- ήταν πως δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στη σύμβαση με τον ΟΛΠΑ και πως μοιραία θα πρέπει να του γίνει "έξωση".

Ο ιδιοκτήτης της Επιχείρισης μιλάει στο thebest.gr

Το αίτημα που κατέθεσε και εγγράφως στον ΟΛΠΑ ο κ. Παπαδόπουλος ήρθε βέβαια μια εβδομάδα πριν τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων και ενισχυσης για υπαλλήλους, σε επιχειρήσεις που κλείνουν με κυβερνητική εντολή. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις