Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια ακολουθία Χαιρετισμών από απόψε στην Παντάνασσα Πατρών

Μια ακολουθία Χαιρετισμών από απόψε στην...

Ο εφημέριος προχωρά σε απολύμανση του Ναού

Μια ακολουθία Χαιρετισμών, αντί των δυο προγραμματισμένων, θα τελεστεί απόψε στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας στην Πάτρα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση απόψε θα τελεστεί μια ακολουθία με τη συμμετοχή των ιεροψαλτών που θα ξεκινήσει στις 7 και θα ολοκληρωθεί στις 8.30. Αντίστοιχα το ίδιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί (7-10 π.μ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ναού προχώρησαν σήμερα σε απολύμανση του χώρου, ενώ ο εφημέριος του Ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος καλεί τους πιστούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να παρακολουθήσουν τη λειτουργία από την τηλεόραση του Λύχνου.

Μία ακολουθία των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο αναμένεται να τελείται στην Παντάνασσα και τις επόμενες Παρασκευές έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 που είναι ο Ακάθιστος Ύμνος.

Κανονικά θα τελεστεί την Κυριακή 15/3/2020 στις 18.00 ο Γ' Κατανυκτικός εσπερινός στο ναό Παντανάσσης χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου που θα μετδώσει ζωντανά ο Λύχνος.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα τελούνταν 2 ακολουθίες των Χαιρετισμών, η 1η με τη συμμετοχή της τετραφώνου χορωδίας του ναού "Γεώργιος Τριάντης" όπως και την Κυριακή 2 Θείες λειτουργίες, η 2η με τη συμμετοχή της χορωδίας που λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, κρίθηκε απαραίτητο να μειωθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις