Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κλείνει το Golden Hall - ΣΤΟΠ στις εκδηλώσεις στον Νιάρχο

Κορωνοϊός: Κλείνει  το Golden Hall - ΣΤΟ...

Σταματούν όλες οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Tην απόφαση να κλείσει προσωρινά ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής. Η απόφαση του Golden Hall να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα πάρθηκε μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού.

Κόσμος που βρισκόταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως το Golden Hall πως κλείνει για προληπτικούς λόγους.

 
Η εταιρία που διαχειρίζεται στο Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.

 

 

Σταματούν όλες οι εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Αναστέλλονται από σήμερα, Παρασκευή (13.03.2020) όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του (συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, ξεναγήσεις) για δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020.

Επίσης, κλείνει η παιδική χαρά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

 
 
Το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί πολύ στενά τις οδηγίες και τις εξελίξεις, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του.

Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα αν υπάρξουν οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία.

 

Με πληροφορίες από newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις