Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη Πελετίδη στο νοσοκομείο του Ρίου

Επίσκεψη Πελετίδη στο νοσοκομείο του Ρίου

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό

"Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, τον Αντιδήμαρχο Ρίου, Ευάγγελο Κατσακούλη και τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού, Θόδωρο Τουλγαρίδη, επισκέφτηκαν σήμερα το Νοσοκομείο του Ρίου, με σκοπό αφενός να εκφράσουν την εκτίμηση της πόλης μας στους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αλλά και του συνόλου των άλλων περιστατικών. Είναι ξεκάθαρο ότι χάρη στην αυταπάρνησή τους «κρατιέται» το σύστημα υγείας «όρθιο», μιας και οι κυβερνώντες –σημερινοί και χθεσινοί- κράτησαν τα Νοσοκομεία μας υποστελεχωμένα και χωρίς τον αναγκαίο εξοπλισμό", αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου η οποία συνεχίζει:

"Αφετέρου, υπήρξε ενημέρωση του Δημάρχου και συνολικά της αντιπροσωπίας, σχετικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. Κατά τη συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαϊας κ. Χ. Δάβουλο και με τον υπεύθυνο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) κ. Δ. Βελισσάρη, αναδείχτηκε η έλλειψη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που σήμερα θα μπορούσε να αποσυμφορήσει τα Νοσοκομεία, ώστε να είναι σε θέση να επιτελούν το ρόλο τους, καθώς και οι ελλείψεις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με την αύξηση των περιστατικών, είναι σαφές ότι χρειάζονται άμεσα μέτρα. Ο Δήμος, σε συνεργασία με τους γιατρούς του Νοσοκομείου, θα διαμορφώσει ένα εκλαϊκευτικό φυλλάδιο ενημέρωσης, το οποίο θα διανεμηθεί στους κατοίκους της πόλης μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις