Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Νάσια Ξένου: Ευχαριστεί τον κόσμο της στα πρώτα, χαρούμενα γενέθλια του Top Coat

Νάσια Ξένου: Ευχαριστεί τον κόσμο της στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η γνωστή nail expert γιορτάζει και υποδέχεται τα trends της άνοιξης στα νύχια μας

Μόλις έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας το αγαπημένο Top Coat της Νάσιας Ξένου, μιας πολύ ταλαντούχας nail expert της νέας γενιάς,  η οποία ευχαριστεί εγκάρδια το κοινό που την εμπιστεύεται και έχει αγαπήσει τόσο τη δουλειά της. Τα πρώτα γενέθλια του κουκλίστικου χώρου ομορφιάς και καλλωπισμού των άκρων, στην  περιοχή Νόρμαν, είναι πλημμυρισμένα από το αίσθημα της επιτυχίας και η Νάσια εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και τη μεγάλη της χαρά μέσα από το thebest.gr. «Πάντα θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, είμαι πολύ συγκινημένη που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή» αναφέρει με το χαρακτηριστικό, γλυκό της χαμόγελο.

Το Top Coat είναι διακριτικό σαν περιβάλλον και συνάμα ραφινάτο και ζεστό, έτσι ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν άνετα, ήρεμα και οικεία. Εδώ προσφέρονται υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, ημιμόνιμο και τεχνητά νύχια καθώς και σχήμα φρυδιών και αποτρίχωση. Διατίθενται και χρησιμοποιούνται επίσης τα εκλεκτά ελληνικά προιόντα  bee factor σε αποκλειστικότητα, που είναι εξαιρετικά καλλυντικά φυτικής προέλευσης. Με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου λειτουργίας, η Νάσια υπογραμμίζει ότι άνοιξη και καλοκαίρι τα πόδια «αποκαλύπτονται», οπότε το πεντικούρ πρέπει να γίνεται τουλάχιστον κάθε τρεις εβδομάδες ώστε τα πόδια να δείχνουν καθαρά, απαλά και σιλπνά. Ειδικά όταν υπάρχουν προβλήματα στις φτέρνες και διάφορες σκληρύνσεις, συστήνει να μην καθυστερούμε τα ραντεβού με τον ειδικό.

Μας ενημερώνει επίσης για τα φετινά, εαρινά trends στα νύχια: «Θα «παίξει» πολύ γαλλικό μανικούρ με λεπτές γραμμές σε διάφορα χρώματα, πέρα από τους κλασικούς τόνους. Επίσης θα δοκιμάσουμε περισσότερο τα γραμμικά σχέδια και την πολυχρωμία, δηλαδή να είναι βαμμένο διαφορετικά το κάθε νύχι. Οι μεταλλικές αποχρώσεις παραμένουν, έχουν πια καθιερωθεί και θα είναι πάντα στη μόδα».  

Info:

TOP COAT Nails & beauty

Νόρμαν 25, Πάτρα

Τ. 2610 425225

Fb : Top-coat Nails&Beauty

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View