Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Την Κυριακή στην ΕΡΤ η 1η μετάδοση του βίντεο κλιπ της Eurovision

Την Κυριακή στην ΕΡΤ η 1η μετάδοση του β...

Στη νέα εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης με τον Μιχάλη Μαρίνο "Eurovision-Αντίστροφη Μέτρηση"

Αποκλείεται να μην έχετε δει το διαφημιστικό τρέιλερ για την «Αντίστροφη μέτρηση» όπως θα λέγεται η ειδική εκπομπή της ΕΡΤ που ξεκινά αυτή την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στις 5 το απόγευμα (στην ΕΡΤ1) με παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο. Η εκπομπή θα αφορά στον πιο ξεχωριστό, λαμπερό και αναπάντεχο διαγωνισμό τραγουδιού, την Eurovision καθώς πλησιάζει η 65η διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 12, 14 και 16 Μαΐου 2020.

Μία φορά την εβδομάδα λοιπόν, ο παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος θα μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μουσικής, της μόδας, των εκπλήξεων και των πιο ανατρεπτικών εμφανίσεων.

Η Eurovision, το μεγάλο μουσικό γεγονός, μετράει αντίστροφα με πολλές αποκλειστικότητες, καλεσμένους, ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Μάλιστα στην πρώτη εκπομπή της «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί για 1η φορά το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της νεαρής ερμηνεύετριας Στεφανίας Λυμπερακάκη, «SUPERG!RL» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Γιουροβίζιον.

Η εκπομπή «Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση» σκοπεύει να θυμίσει τα παλιά αλλά πάνω από όλα θα αναδείξει τα καινούργια, κι όπως προείπαμε,  θα μεταδώσει -σε πρώτη προβολή- το video clip της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού ενώ θα δούμε και τα βίντεο κλιπ και των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων χωρών.

Ακόμη, στην εκπομπή θα ακούσουμε τη γνώμη του κόσμου, θα υπάρχουν συνεντεύξεις με καλλιτέχνες, θα παρακολουθήσουμε την προετοιμασία στην Ολλανδία και θα μάθουμε, από την αρχή, τί κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μεγάλη γιορτή μουσικής και αγάπης.

Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 17:00 - Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου,  οι οποίοι και φέτος θα περιγράψουν το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Παρουσίαση: Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Βικτώρια Βελλοπούλου

Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Dragan Nikolic

Oργάνωση – Εκτέλεση παραγωγής: EYE FILM – Γιάννης Kαραχάλιος – Βικτώρια Βελλοπούλου.

Την σκηνική παρουσία της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη Γιουροβίζιον 2020 έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι περισσότερες φωτ. είναι από το press.ert.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight