Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άνοιξε τις πόρτες του και πάλι το supermarket Ανδρικόπουλος στην οδό Καρατζά

Άνοιξε τις πόρτες του και πάλι το superm...

Mετά από ολιγοήμερη διακοπή λειτουργίας λόγω ανακαίνισης

Το ανανεωμένο πλέον κατάστημα εξυπηρετεί τους καταναλωτές από την αρχή της εβδομάδας, μετά από αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στον χώρο πώλησης.

Στα πλαίσια της ανακαίνισης, το κατάστημα διαθέτει πλέον τμήμα μαναβικής όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά και τμήμα αρτοπωλείου με φρέσκο ψωμί, βουτήματα και πλήθος ειδών αρτοπωλείου, όλα με τη γνωστή ποιότητα της πατρινής αλυσίδας. Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών το άλλοτε διώροφο κατάστημα έχει συμπτυχθεί σε έναν ενιαίο χώρο πώλησης ενώ έχει γίνει αντικατάσταση τόσο των ραφιών όσο και των ψυγείων και καταψύξεων με νέα, χαμηλής κατανάλωσης, μηχανήματα. Αυτό προσδίδει στο κατάστημα έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα, μειώνοντας το ενεργειακό του αποτύπωμα, κάτι που συνάδει με την γενική κατεύθυνση της επιχείρησης.

Τα supermarket Ανδρικόπουλος καλούν το κοινό της Πάτρας να επισκεφθεί το κατάστημα ενώ στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνονται περεταίρω ανακαινίσεις και νέα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά