Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοήμερο αποκριάτικο γλέντι για τους Ηπειρώτες της Πάτρας

Ολοήμερο αποκριάτικο γλέντι για τους Ηπε...

Σε μια γιορτή γεμάτη χαρά

Με συγκινητική προσέλευση και πολύ έντονο παλμό οι Ηπειρώτες της Πάτρας και οι φίλοι του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών διασκέδασαν στον ολοήμερο αποκριάτικο γλέντι τους, υπό τους ήχους της κομπανίας του Σπύρου Δερδέκη και της φωνής του Γιάννη Παπακώστα.

Η άψογη οργάνωση, το φιλικότατο περιβάλλον, καθώς και το γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που περιλάμβανε -εκτός των άλλων- και πανελλήνιου μιμικούς χορούς, συνδυάστηκαν μοναδικά με τους αυθεντικούς Ηπειρώτικους και πανελλήνιους ρυθμούς σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα γνωστού κοσμικού κέντρου της Πάτρας, κατά την αποχώρησή τους μόνο καλά λόγια είχε να πει για ένα γλέντι, πραγματική απόλαυση.

Ο Πρόεδρος,  Χάιδας Αλέξανδρος, και τα μέλη του ΔΣ του ιστορικού Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, που πλέον βαίνει τον δεύτερο αιώνα κοινωνικής προσφοράς και πολιτισμικής δημιουργίας (1919 - 2020), έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ικανοποιώντας και τον πλέον απαιτητικό θαμώνα.

Το γλέντι, μάλιστα, κάλυψε το μεγάλο περιφερειακό κανάλι Epirus TV1.

Τέλος, τοn χορό τίμησε με την ξαφνική αλλά πολύ ευχάριστη παρουσία του κλιμάκιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με τον Πρόεδρο της, Μάκη Κιάμο-Xήτο, το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής και ζεστής φιλοξενίας από τα στελέχη του ιστορικού Συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις