Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρακολουθήστε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα

Παρακολουθήστε live την ομιλία του Αλέξη...

Την αντεπίθεσή του σημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απόψε από το κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο

Την αντεπίθεσή του σημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία απόψε από το κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει τον τόνο στη μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται.

«Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, υπερασπιζόμαστε την κοινωνία» είναι το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να αναδείξει την «απάτη των αρίστων», όπως λένε χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου, έπειτα από επτά μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο», αλλά και απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα για την υπεράσπιση της κοινωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», η «Μαύρη Βίβλος» και η αποδόμηση του επταμήνου της κυβέρνησης δεν θα γίνει με συνηθισμένο τρόπο. Η εκδήλωση πρόκειται να ανοίξει με την προβολή επτά βίντεο που θα βασίζονται σε επτά κεντρικούς άξονες: διαφθορά, εργασιακά, ασφάλεια, κοινωνικό κράτος, fake news και ο συνολικός απολογισμός της «απάτης των αρίστων».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, o Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε το πρωί του Σαββάτου ότι «θα αναδείξουμε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το τελευταίο επτάμηνο. Το τι έκανε σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «επίσης θα αναδείξουμε και ποια είναι η δική μας εναλλακτική, αριστερή και προοδευτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας». Υπενθύμισε δε, ότι «το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή του προέδρου και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Βρισκόμαστε σε μία συγκυρία κρίσιμη, με πολλά μέτωπα ανοιχτά και την κυβέρνηση να έχει ήδη δείξει δείγματα αποτυχίας και διάλυσης. Αν επρόκειτο για μία κυβέρνηση σταθερή και στιβαρή, δεν θα είχαμε σενάρια για πρόωρες εκλογές», δήλωσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις