Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απτόητη η Μέγκαν Μαρκλ από την απαγόρευση χρήσης της λέξης “royal” που...διέταξε η Ελισάβετ

Απτόητη η Μέγκαν Μαρκλ από την απαγόρευσ...

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον Χάρι και τη Μέγκαν, οι ίδιοι λένε πως «κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει νομικά”

Συνεχίζεται ο χαμός με την Μέγκαν Μαρκλ και την Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας κι όπως φαίνεται οι εντάσεις και οι καβγάδες συνεχίζονται σύμφωνα με την Daily Mail. Tα Βρετανικά Μέσα ενημέρωσης δεν σταματούν να ασχολούνται με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, ενάμιση μήνα μετά την… βόμβα που έβαλαν στα θεμέλια του Παλατιού, ανακοινώνοντας πως “παραιτούνται” από την βασιλική οικογένεια και ακολουθούν τον δικό τους επαγγελματικό δρόμο.

Ένα νέο λοιπόν δημοσίευμα της Daily Mail βάζει… φωτιά, καθώς αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ εκμυστηρεύτηκε στο φιλικό της περιβάλλον πως τίποτα δεν μπορεί να “σταματήσει νομικά” εκείνη και τον Χάρι από το να χρησιμοποιούν το “βασιλικό όνομα”, το Sussex Royal, παρά την ρητή απαγόρευση που υπήρξε από τη γηραιά Βασίλισσα Ελισάβετ!

Η 38χρονη γοητευτική ηθοποιός (έχει παίξει στη σειρά Suits που προβάλλεται στο Μακεδονία tv) φέρεται να παραπονέθηκε στον στενό της “κύκλο” πως η χρησιμοποίηση του ονόματος “Sussex Royal”, “δεν θα έπρεπε καν να αποτελεί ζήτημα καθώς δεν ενδιαφέρονται έτσι κι αλλιώς να ξεκινήσουν να πουλάνε μπλουζάκια και μολύβια” σύμφωνα με την μεγάλης κυκλοφορίας Βρετανική εφημερίδα. “Η Μέγκαν είπε πως τελείωσε με το όλο δράμα και δεν υπάρχει χώρος στην ζωή της για τους επικριτές και το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι”, τόνισε η ίδια πηγή.

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα, πηγή από τα Ανάκτορα ανέφερε: «καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αποσύρθηκαν από τη θέση τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και θα εργαστούν με σκοπό την οικονομική ανεξαρτησία τους, η χρήση της λέξης “royal”, σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να επανεξεταστεί».

Επίσης να σημειωθεί πως ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιούν ευρέως το brand “Sussex Royal”. Το χρησιμοποιούν, για παράδειγμα, στον λογαριασμό τους στο Instagram, που έχει πάνω από 11,2 εκατομμύρια ακολούθους.

Ακόμα ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και το ζευγάρι έχει ζητήσει να κατοχυρώσει ως σήμα κατατεθέν του τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, χαρτί αλληλογραφίας, ρούχα όπως πιτζάμες και κάλτσες & σε φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Η απαγόρευση από το Παλάτι φαίνεται πως δεν ήχησε καλά στα αυτιά της δυναμικής Αμερικανίδας ηθοποιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλη της υποστηρίζει πως «η Μέγκαν Μαρκλ είπε στον στενό της κύκλο πως η επιτυχία τους είναι αναπόφευκτη με ή χωρίς το τωρινό τους brand name. Ασχέτως του ονόματος, ο Χάρι και ο γιος τους, Άρτσι, έχουν βασιλικό αίμα και κανείς δεν μπορεί να τους το πάρει αυτό. Και ως οικογένεια, θα θεωρούνται πάντα βασιλικοί».

 

Με πληροφορίες από: dailymail.co.uk , newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight