Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Για φρικτό λάθος κάνει λόγο ο πατέρας του 11μηνου νεκρού βρέφους- ΒΙΝΤΕΟ

Για φρικτό λάθος κάνει λόγο ο πατέρας το...

Με μηνύσεις απειλεί ο σύλλογος Σύρων στην Ελλάδα

Να μην προβεί σε μηνύσεις αποφάσισε ο πατέρας του νεκρού βρέφους που αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο πατέρας του άτυχου μωρού 11 μηνών που κατέληξε την Κυριακή στο Παίδων δήλωσε πως δεν θα προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που πήρε η υπόθεση.

«Κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο πατέρας του 11μηνου βρέφους που κατέληξε την Κυριακή στο Παίδων, μετά την αποχώρησή του από την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο πατέρας του βρέφους υποστήριξε πως γίνονται λάθη από τους ανθρώπους και γι αυτό δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση για την τροπή που είχε πάρει στην αρχή η υπόθεση, πρόσθεσε ωστόσο πως κάποιοι «έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα».

Ο ίδιος και ο εξάδελφός του, που φιλοξενείτο τις τελευταίες μέρες στο διαμέρισμα όπου διαμένει η οικογένεια στου Ζωγράφου, βρίσκονταν από την Κυριακή στην Ασφάλεια οικειοθελώς μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση και σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας οι δύο άνδρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι.

Υπενθυμίζεται πως στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναφέρθηκε σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του βρέφους

Από την άλλη, με μηνύσεις απειλεί ο σύλλογος Σύρων στην Ελλάδα, λόγω του διασυρμού των τραγικών γονιών από τον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις