Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Σεμίνα Διγενή Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων

Η Σεμίνα Διγενή Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων

Σε θέματα πολιτισμού

 H γνωστή δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή αναλαμβάνει Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, σε θέματα Πολιτισμού. Αυτό γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση του Δήμου η οποία έχει ως εξής:

"Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συναντήθηκε με την γνωστή δημοσιογράφο, παρουσιάστρια και συγγραφέα, Σεμίνα Διγενή και από κοινού συμφωνήθηκε να συμβάλλει στην ανάδειξη και την προβολή του Πολιτισμού της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Σεμίνα Διγενή ορίζεται από τον Δήμαρχο, ως Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού".

 Να θυμίσουμε ότι η κ. Σεμίνα Διγενή είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής το 2019 με το ΚΚΕ. Ωστόσο στη συνέχεια παραιτήθηκε μια και κατέβηκε στον στίβο των Εθνικών Εκλογών τον Ιούλιο του 2019. Η Σεμίνα Διγενή αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, αλλά το κόμμα της το ΚΚΕ δεν εξέλεξε βουλευτή στην Α' Πειραιά.

Ερωτηθείς από το thebest.gr ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος επεσήμανε ότι πρόκειται για άμισθη σύμβουλο του Δημάρχου, όπως άλλωστε όλοι οι σύμβουλοι του Κώστα Πελετίδη, "σε αντίθεση με προηγούμενους δημάρχους των οποίων οι σύμβουλοι ήταν έμμισθοι", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αντωνόπουλος. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις