Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Στο My Style Rocks ήθελαν να με μειώσουν, ήταν λάθος που πήγα"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Στο My Style ...

Το μοντέλο δήλωσε πως ήταν λάθος της που πήρε μέρος στην εκπομπή

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το «My Style Rocks», μίλησε για την εμπειρία της στο talent show μόδας του ΣΚΑΪ. Όπως είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

«Μειώθηκε κατά πολύ η προσωπικότητά μου. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος το να πάω εκεί. Δεν θα έπρεπε να έχω πάει. Πραγματικά με στενοχωρεί, γιατί μου είχαν παρουσιάσει αυτό το πρόγραμμα σαν κάτι πολύ ωραίο» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Ένιωσα να με προσβάλουν. Την κριτική την αποδέχομαι. Έγιναν πράγματα που δεν είδατε, πράγματα στενάχωρα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπισαν. Δεν είχα ισάξια συμπεριφορά με τα υπόλοιπα κορίτσια. Πολλά πράγματα δεν έχουν παίξει από όσο είδα. Φάνηκε, όμως, η εμπάθεια που υπήρχε απέναντί μου».

Για την κόντρα της με την Τζώρτζια Παναγή είπε: «Αφού τσακωθήκαμε, γίναμε φίλες. Της είπα ότι έκανε βλακεία κι εγώ έκανα ένα «μπαμ» που δεν θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή. Το ότι πήγε να περαστεί ένα μήνυμα πώς εγώ πήγα να προσβάλω τους Κύπριου με στενοχώρησε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight