Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο τίμησε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ. Χαλανδρίτσας

Τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο τίμησε ο...

Την Δευτέρα 10/2/2020 - Στην Θεία λειτουργία στον ιερό ναό στην Καλάνιστρα χοροστάτησε ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Στις 10 Φεβρουαρίου 2020 ήταν η εορτή του προστάτη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, Αγίου Χαραλάμπους στην Καλάνιστρα Ερυμανθου όπου παρέστη πλήθος κόσμου. Ο εορτασμός έγινε σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλάνιστρας.

Την εορτή τίμησε και λάμπρυνε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος Στελλάτος ως εκπρόσωπος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Διαμαντής Κανελλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Βέρρας Ηλίας και Γεωργαντόπουλος Διονύσιος, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνστανιίνος Μακρόπουλος, πρόεδροι κοινοτήτων, ο τοπικός πρόεδρος Καλάνιστρας Ευαγγελάτος Χρήστος καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής, του αδερφού Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κ. Υ. Χαλανδρίτσας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας και Χρυσοπηγής, κ.α.

Ο Άγιος Χαράλαμπος να μας χαρίζει υγεία ευτυχία αγάπη προσφορά και να φωτίζει το διάβα της ζωή μας, αναφέρουν οι επικεφαλής των συλλόγων.

Οι δύο Σύλλογοι, Καλάνιστρας και Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υ. Χαλανδρίτσας, μετά το πέρας της λειτουργίας προσέφεραν κέρασμα στους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε γεύμα στην ταβέρνα "ο Κάλανος" από το εκκλησιαστικό συμβούλιο.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται στον εφημέριο π. Σπυρίδωνα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλάνιστρας για την άριστη συνεργασία τους, τη φιλοξενία τους καθώς και σε όλο τον κόσμο για την παρουσία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις