Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνω από 300 σινεφίλ απόλαυσαν live την 92η τελετή των Όσκαρ στον Δαναό -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάνω από 300 σινεφίλ απόλαυσαν live την ...

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας & η Cosmote TV

Μια λαμπερή κινηματογραφική εμπειρία με τη ζωντανή μετάδοση της 92ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότεροι από 300 θεατές το βράδυ της περασμένης Κυριακής 9/2/2020 στην κινηματογραφική αίθουσα Δαναός στην Αθήνα (στην Λ. Κηφισίας και Πανόρμου) από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την COSMOTE TV.

Τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο, ο Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ των Καννών 2019 που ήταν & η ταινία που επέλεξε ως εναρκτήρια το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας τον περασμένο Σεπτέμβριο, έγιναν η πρώτη διεθνής ταινία που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, γράφοντας Ιστορία.

Από τις 11.30 το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησαν να καταφθάνουν στον κινηματογράφο Δαναό, οι μεγάλοι και ενθουσιώδεις τυχεροί του Διαγωνισμού του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας για να παρακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη ζωντανά την 92η Τελετή Απονομής των βραβείων OSCAR σε αποκλειστική μετάδοση από την COSMOTE TV.

Στο εορταστικό πνεύμα της πιο σημαντικής νύχτας της κινηματογραφικής σεζόν, τους πιστούς θεατές υποδέχονταν κόκκινο χαλί και photobooth με αγαλματίδια Όσκαρ. Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με την εκπομπή OSCARS’ Night με προβλέψεις νικητών από τον γνωστό κριτικό κινηματογράφου και συντονιστή της εκπομπής Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο στούντιο της COSMOTE TV και συνεχίστηκε με ζωντανές συνδέσεις από το κόκκινο χαλί από τον απεσταλμένο της COSMOTE TV,  στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη.

Στα διαλείμματα της Τελετής Απονομής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκάς Κατσίκας, σχολίαζαν τους νικητές και έδιναν τα τελευταία προγνωστικά από το στούντιο της COSMOTE TV.

Τέλος, διαγωνισμοί με δώρα από το cinemagazine.gr & μικρές εκπλήξεις κράτησαν συντροφιά στους πιστούς θεατές καθ’ όλη τη διάρκεια της «γκλάμορους» βραδιάς.

Αναλυτικά για τους μεγάλους νικητές των Βραβείων Όσκαρ, λεπτομέρειες και ειδήσεις της λαμπερής τελετής, στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί αλλά και για όλες τις φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά στον κινηματογράφο Δαναό, μπορείτε να επισκεφθείτε τα site του cinemagazine.gr και του aiff.gr και τις σελίδες των Φεστιβάλ και cinemagazine στα social media: Facebok Cinemagazine, Facebook AIFF, Instagram, Twitter. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight