Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού...

Αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 11 το πρωί

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 9 Φλεβάρη 2020 στις 11 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του «Απόλλωνα» στην Περιβόλα.

Στην εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα  με περισσότερους από 1000 χορευτές-τριες ηλικίας 5 έως …. 105 χρόνων! Με την φρεσκάδα,  την ζωντάνια, την αποφασιστικότητα για μια καλύτερη ζωή που διαθέτουν μικροί και μεγάλοι, θα χορέψουν χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα, συνοδευόμενοι από την Ορχήστρα του Γιώργου Ζιώγα που έρχεται από την Αλεξανδρούπολη μαζί με τους Βαγγέλη Δωρόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο, Ιωάννη Κοτσάμπαση, Μιχάλη Κυριακίδη, Νίκο Ζάρκο.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Ορχήστρα από το Χορευτικό του Δήμου της Πάτρας, με μαέστρο την Δήμητρα Αψώμοτου, που θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα πλαισιωμένη από το χορευτικό σε  ιδιαίτερες χορογραφίες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό το οποίο και φέτος αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών, προσφέροντας παράλληλα δύναμη και έμπνευση σε δασκάλους, στελέχη και μέλη για την συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture