Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατί είναι κλειστό το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας

Γιατί είναι κλειστό το Αρχαιολογικό Μουσ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι απαντά η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας

Κλειστό παραμένει το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας ενώ άγνωστο είναι πότε θα είναι σε θέση να δεχθεί ξανά επισκέπτες. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων με μία ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα, (συγκεκριμένα την Παρασκευή 31/1) ενημέρωσε ότι ο «ο χώρος θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεωτέρας» ενώ στην πόρτα του μουσείου υπάρχει χαρτάκι με ένα μήνυμα που ενημερώνει:

«Κλειστό λόγω έκτακτου προβλήματος».

Φυσικά υπήρχε κόσμος που δεν το έμαθε και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου θέλησε να επισκεφθεί το Μουσείο, καθώς η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους εκείνη την ημέρα ήταν ελεύθερη*.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr η διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας Αννίτα Κουμούση το μουσείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να αποκατασταθεί η φθορά που υπάρχει σε κάποια γυψοσανίδα που βρίσκεται στο σημείο, όπου υπάρχει και η αερογέφυρα και που καλύπτει σωλήνες κ.α.

«Το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι δομικής φύσεως και είναι θέμα ασφάλειας το να παραμείνει κλειστός ο χώρος μέχρι να εντοπίσουμε ποιο ακριβώς είναι και να αποκατασταθεί από μηχανικούς οι οποίοι θα έρθουν από την Αθήνα» ανέφερε η κα Κουμούση. ,

*Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου κάθε έτους, σύμφωνα με σχετική υπουργική απόφαση, προβλέπεται ελεύθερη είσοδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις