Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φωνητικού Συνόλου Vocal

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση κοπής της Πρ...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/1/2020

Σε μια ζεστή, γιορτινή και μελωδική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/1/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ευρώπιου Ωδείου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας, του Καλλιτεχνικού Σωματείου «VOCAL Φωνητικό Σύνολο Πάτρας».

Της κοπής προηγήθηκε Αγιασμός και ευλογήθηκε η Αγιοβασιλόπιτα υπό του αιδεσιμοτάτου π. Σωτηρίου Μανέττα από την ενορία της Παντάνασσας, εκπροσώπου του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Παρέστησαν και τίμησαν την όμορφη εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Τάκης Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων Αναστασία Τογιοπούλου, ο Επικεφαλής του «Σπιράλ» στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, η Δημοτική Σύμβουλος Λαμπρινή Αναγνώστου, ο Αρχιμουσικός και Ιδρυτής του Ευρώπιου Ωδείου Βασίλης Αθανασόπουλος, κ.α.

Ευχητήρια μηνύματα απέστειλαν οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας κ.κ Φωκίων ΖαΪμης και Ανδρέας Φίλιας καθώς επίσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Νικόλαος Κατσουγκράκης.

Μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με γιορτινά τραγούδια και κάλαντα, παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους, το «Παιδικό Φωνητικό Σύνολο Vocal» και το «Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Femmes Vocal», υπό την διεύθυνση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Σωματείου και Μαέστρου Κατερίνας Πολυμενάκου. Στο πιάνο συνόδευσε η Μαρία Παστού.

Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών, τη διανομή της βασιλόπιτας και με αναψυκτικά που προσφέρθηκαν στον κόσμο.

Το φλουρί της πίτας των Τμημάτων έλαχε στο κομμάτι του «Φωνητικού Συνόλου Μουσικής Προετοιμασίας Vocal Kids» και το φλουρί της πίτας έλαχε στην κα Laura Kaikaryte – Μωϊσίδου, εκ των Ιδρυτικών μελών του Σωματείου.

Η έδρα του Vocal είναι στην οδό Κανακάρη 147, Πάτρα.

website: https://vocalpatras.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/VocalPatras/

https://www.facebook.com/groups/490438780976422/

https://www.youtube.com/channel/UCruMwtEUlTeNtSrZLpKvq5A/videos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture