Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Της έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις στο νοσοκομείο για το 2022 - Παρέμβαση Κικίλια

Της έδωσαν ραντεβού για εξετάσεις στο νο...

Στα Χανιά της Κρήτης

Η είδηση ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022 για να κάνει εξετάσεις γαστροσκόπησης και κολονοσκόπησης στο Νοσοκομείο Χανίων προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κικίλιας μόλις ενημερώθηκε για το απίστευτο αυτό περιστατικό έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο Νοσοκομείο Χανίων. Για την ιστορία, στην Ελλάδα του  του 2020 μία ηλικιωμένη γυναίκα καταγγέλλει ότι στο νοσοκομείο Χανίων της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση ραντεβού το 2022. Σύμφωνα με το zarpanews, το ραντεβού κλείστηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Όπως ανέφερε η κόρη της στο zarpanews, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να επιβεβαιώσει την απογοητευτική πραγματικότητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της πήγε στο νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση. Την πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να της πει ότι τον άλλο μήνα, σε μερικές μέρες δηλαδή, θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό της το χαρτάκι, η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις