Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς για τον Άδωνη Γεωργιάδη και ενόχλησε;

Τι είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς για τον Άδων...

Η δήλωση του τραγουδοποιού και η απάντηση του υπουργού

Μια δήλωση του τραγουδοποιού Φοίβου Δεληβοριά για τον Άδωνη Γεωργιάδη, φαίνεται πως ενόχλησε τους υποστηρικτές του Υπουργού Ανάπτυξης, οι οποίοι άσκησαν κριτική στα λεγόμενα του καλλιτέχνη. Μάλιστα, στον Φοίβο Δεληβοριά απαντησε και ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έδωσε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών» όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε εάν αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός (σ.σ. ο Άδωνης Γεωργιάδης) και ο καλλιτέχνης απάντησε με τα εξής:

«Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Οταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την «Αγρια Ορχιδέα».»

Ιδού τι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter: «Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακρυά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του... εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά...».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις