Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η πατρινή Πένυ Σκαρπέτα γιόρτασε την ενδυνάμωση 5000 γυναικών, μαζί με τις Ελπίδα Κόκκοτα, Χριστίνα Μπόμπα

Η πατρινή Πένυ Σκαρπέτα γιόρτασε την ενδ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είχε την τιμητική της μέσω των δράσεων της MeXOXO στο Μέγαρο Υπατία της Αθήνας

O οργανισμός MeXOXO που στηρίζει με προγράμματα ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, γιόρτασε στο Μέγαρο Υπατία της Αθήνας την ενίσχυση 5000 γυναικών σε Ελλάδα, Μεξικό, Ισραήλ, Γερμανία, Κύπρο, ΗΠΑ, Νεπάλ, Λιβερία, Ουκρανία και Κόστα Ρίκα την τελευταία πενταετία. Στο πλευρό της ιδρύτριας, Ceo και επικεφαλής Ελπίδας Κόκκοτα η πατρινή Πένυ Σκαρπέτα ως γενική δειυθύντρια επιχειρήσεων-Coo.  Η MeXOXO, ως παγκόσμια πλατφόρμα καινοτομίας και πρωτοβουλίας υπέρ των γυναικών μέσω της δωρεάν  κατάρτισής τους για την πλήρη αξιοποίηση των δεξιοτήτων τους, θέλει να κάνει τα γυναικεία όνειρα πραγματικότητα. Την εκδήλωση χαιρέτησε η Μαρία Συρεγγέλα, γενική γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και η Eύα Χιώτη sustainability & social Impact manager της Coca-Cola. Η λαμπερή Digital Content Creator Χριστίνα Μπόμπα, είπε στο βήμα: «Η σύγχρονη γυναίκα μπορεί, με πάθος και πείσμα, να αγγίξει την κορυφή και να επιτύχει ακόμα και τον υψηλότερο στόχο. Για να το πραγματοποιήσει όμως θέλει δίπλα της τη σωστή καθοδήγηση, αυτό έρχεται και κάνει η MeXOXO, γίνεται μία αφετηρία εκπλήρωσης ονείρων για όλες τις γυναίκες».

ΠΕΝΥ ΣΚΑΡΠΕΤΑ- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ- ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΚΚΟΤΑ

ΠΕΝΥ ΣΚΑΡΠΕΤΑ- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ- ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΚΚΟΤΑ

ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΠΕΤΑ – ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ – Ε...

ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΠΕΤΑ – ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΚΚΟΤΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ – ΕΥΑ...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ – ΕΥΑ ΧΙΩΤΗ – ΔΙΑΝΑ ΒΟΥΤΥΡΑΚΟΥ – ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΚΚΟΤΑ

 Στόχος και όραμα της ΜeΧΟΧΟ είναι επίσης η ενίσχυση της καινοτομίας μέσα από την διοργάνωση διαδραστικών σεμιναρίων και προγραμμάτων διαδικτυακής συμβουλευτικής. Επίσης να προσφέρει γνώσεις μεταπτυχιακού επιπέδου σε γυναίκες που δεν είχαν την ευκαιρία,  ώστε μετά την εκπαίδευσή τους να παρακολουθεί την πρόοδό τους και τις οδηγεί «στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή».  Οπως μας εξήγησε η συμπολίτισσα Πένυ Σκαρπέτα "Με την Ελπίδα Κόκκοτα συναντήθηκαν οι δρόμοι μας το 2016 από ένα απλό μήνυμα στο Facebook, που μου έλεγε ότι θέλει να συνεργαστούμε!Μόλις γνωριστήκαμε αντιληφθήκαμε ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους και οι δύο αυτό που θέλαμε είναι να βοηθήσουμε τις γυναίκες σε κάθε γωνιά του κόσμου να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Με 27 χρόνια εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων έγινα μέρος της ΜeXOXO, για να υποστηρίζω μέσα από προγράμματα ενδυνάμωσης και εκπαίδευσης σχετικά με την γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Σήμερα είμαι πολύ περήφανη γιατί πετύχαμε το στόχο και υλοποιήσαμε την δέσμευση της Ελπίδας στο Clinton Foundation να ενδυναμώσουμε και να εκπαιδεύσουμε 5000 γυναίκες , δεν σταματάμε όπως εδώ συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και πάθος!"

 

 

 

ΝΑΝΣΥ ΚΑΪΜΑΚΗ – ΕΥΑ ΧΙΩΤΗ - ΣΟΦΙΑ ΚΙΛΙΦΗ...

ΝΑΝΣΥ ΚΑΪΜΑΚΗ – ΕΥΑ ΧΙΩΤΗ - ΣΟΦΙΑ ΚΙΛΙΦΗ (ΤΗΣ COCA COLA) -ΕΛΠΙΔΑ ΚΟΚΚΟΤΑ – ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΠΕΤΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View