Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση της Αστρονομικής Εταιρείας Δυτ. Ελλάδας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση της Αστρονομ...

Στο Μεσολόγγι την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Η Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Messolonghi By Locals πραγματοποίησαν την Τετάρτη 22.1.2020 μία βραδιά αφιερωμένη στα άστρα, την αστροφωτογραφία πεδίου και βαθέος ουρανού.

Πιο συγκεκριμένα στον Τοπικό Κόμβο_Local HUB έγινε παρουσίαση-συζήτηση με τον Γραμματέα της εταιρείας Γιώργο Ντέκα - George Ntekas. Μοιράστηκε μαζί με το κοινό τις γνώσεις του για το ηλιακό μας σύστημα και τον γαλαξία μας αλλά και την τέχνη της αστροφωτογραφίας.

Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Μπακολίτσας - Konstantinos Bakolitsas μοιράστηκε με τον κόσμο τις δικές του μαγευτικές φωτογραφίες και μίλησε για την φωτογραφία βαθέως ουρανού, την διαδικασία, τον εξοπλισμό αλλά και την σημασία της.

Τέλος, όλοι οι παριστάμενοι φόρεσαν τα κασκόλ τους και βγήκαν βόλτα στο πεδίο για να δουν στον ουρανό τα όσα είχαν περιγράψει οι εισηγητές.

Έτσι η βραδιά έκλεισε με πολλές αστροφωτογραφίες και με ακόμη περισσότερες ερωτήσεις στα μέλη της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας.

Όσοι θέλουν να είναι σε επαφή με την Εταιρεία μπορούν να την ακολουθήσουν στο facebook: Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις