Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Jean Paul Gaultier: Αντίο στη μόδα με ένα εκρηκτικό show party στο Παρίσι

Jean Paul Gaultier: Αντίο στη μόδα με έν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι διάσημες μούσες του έλαμψαν στην πασαρέλα του αποχαιρετισμού και τραγούδησε ο Boy George

Eνα τρελό πάρτι σαν σουρεαλιστικό τσίρκο αναμνήσεων σηματοδότησε την μεγάλη έξοδο του «τρομερού παιδιού» της Rive Gauche, Jean Paul Gaultier από τον κόσμο της μόδας. Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια στις επάλξεις, ο διάσημος σχεδιαστής αποσύρεται και το γιόρτασε δεόντως στο Theatre du Châtelet του Παρισιού, έχοντας κοντά του τις μούσες του και τον Boy George να τραγουδάει στο φινάλε. Το εκρηκτικό show party εντάχθηκε στην couture week και συμμετείχαν τωρινές και παλιότερες «θεές» της πασαρέλας όπως οι Ιρίνα Σάικ, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κάρεν Ελσον, Εριν ο Κόνορ, Γουίνι Χάρλοου, Ζουρντάν Νταν, Κάρλι Κλος και οι αγέραστες καλλονές Γιασμίν Λε Μπον, Εστέλ Λεφέμπρ. Εμφανίσεις – έκπληξη έκαναν η τραγουδίστρια Αμάντα Λιρ, η ηθοποιός Μπεατρίς Νταλ, η ιέρεια του στριπτίζ Ντίτα φον Τιζ, η μούσα του Αλμοδόβαρ Ρόσι ντε Πάλμα, η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις και η «Μις Γαλλία» Ιρις Μιτενέρ.

. «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα μοντέλα που αγαπώ έδωσαν το παρόν ειδικά για μένα» δήλωσε ο 67χρονος Gaultier στη βρετανική Vogue. Ολες ανέδειξαν τις στυλιστικές εμμονές του εκκεντρικού μετρ με το ναυτικό στυλ, τις φορεσιές που «φωνάζουν» Αφρική, Ασία, Σκοτία, τα εκκεντρικά ρούχα μπουντουάρ με τους κορσέδες και τα κωνικά στήθη, τη γαλλική σημαία, το ροκ δέρμα αλλά και τον κόσμο του βαριετέ και των drug queens με τα φτερά και τις διαφάνειες.

Η τελευταία του συλλογή για το καλοκαίρι του 2020 «τα είχε όλα» και το χειροκρότημα ήταν καταιγιστικό. Ηταν ένας πληθωρικός αποχαιρετισμός στις προηγούμενες δεκαετίες αλλά και στην τελευταία τετραετία που είχε αφοσιωθεί στην Couture. Στο τέλος, επί σκηνής σαν μια οικογένεια, οι φίλοι του σήκωσαν το σχεδιαστή στα χέρια ενώ εκείνος γελούσε αδιάκοπα. Θυμίζουμε πως η φήμη του εκτινάχθηκε το ’80 και συνδέθηκε με τον κορσέ της Μαντόνα με το μυτερό σουτιέν. (Ανέκαθεν διατηρούσε δεσμούς με την Ελλάδα, επισκεπτόταν τη Μύκονο και έκανε πρόσφατα επίδειξη στην Αθήνα, εμπνευσμένος από τον ελληνικό πολιτισμό).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View