Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Στις 24 & 25/1/2020 στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου το 12ο Ενδόραμα

Στις 24 & 25/1/2020 στο Συνεδριακό τ...

Πρόκειται για μία πρωτότυπη ετήσια Ιατρική διημερίδα που διεξάγεται σταθερά από το 2008

Για 12η συνεχή χρονιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «Ενδόραμα».

Όπως κάθε χρόνο, η συγκεκριμένη επιστημονική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, φέτος την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Στη διάρκεια των εργασιών του  αναμένεται να παρουσιαστούν τα πλέον ενδιαφέροντα και ουσιαστικά άρθρα πάνω στα γνωστικά πεδία της Ενδοκρινολογίας για το έτος 2019, με κριτήρια την κλινική εφαρμογή αλλά και την ερευνητική παραγωγή της γνώσης.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος & Πελοποννήσου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας – Πανελλήνιας Ένωσης Ενδοκρινολόγων.

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, οι εμπνευστές του «Ενδοράματος», Νεοκλής Γεωργόπουλος και Κωνσταντίνος Μάρκου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών όπου και θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα της διημερίδας, αλλά και το «Πολιτιστικό Ενδόραμα» και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα κρίσιμα θέματα της ενδοκρινολογίας. 

Φέτος, το «Πολιτιστικό Ενδόραμα» θα είναι αφιερωμένο στο τρένο.  Στο πλαίσιό του θα γίνει ένα οδοιπορικό στην ιστορία των σιδηροδρομικών σταθμών και τα ιδιαίτερα σπάνια χαρακτηριστικά του μεταφορικού αυτού του μέσου.

*Το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι μια πρωτότυπη ετήσια Ιατρική διημερίδα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στηρίζεται σε μια ιδέα των ενδοκρινολόγων του Τμήματος Ιατρικής Α. Βαγενάκη, Ν. Γεωργόπουλο και Κ. Μάρκου. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008.

Στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζονται και συζητούνται τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, ιδέες, εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα της ενδοκρινολογίας καθώς παρουσιάζονται όλα τα αντίστοιχα νέα φάρμακα που κυκλοφόρησα την ίδια περίοδο.

Μπορείτε να ενημερώνεται το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το συνέδριο και στα social media Facebook και Twitter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being