Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώην του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο Σταύρο Νιάρχο- ΦΩΤΟ

Η πρώην του Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, ...

Στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας  

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Παρασκευή σε μια λαμπερή τελετή με πολλούς διάσημους καλεσμένους την εκλεκτή της καρδιάς του Ντάσα Ζούκοβα, στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Το μυστήριο κρατήθηκε μυστικό από τα ΜΜΕ και πραγματοποιήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μεταξύ συγγενών και φίλων.

Αριστοκράτες, σταρ του Χόλιγουντ και της μόδας, αλλά και επιχειρηματίες ήταν παρόντες, καθώς η Ντάσα, ντυμένη στα λευκά, παντρεύτηκε τον Σταύρο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στις εγκαταστάσεις του St Moritz Olympaschanze.

Η Ντάσα, η πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, παντρεύτηκε 24 ώρες νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν, με την ημερομηνία να κρατείται μυστική από τους επισκέπτες και το ζευγάρι, κάτι που αιφνιδίασε τα ταμπλόιντ και τους παπαράτσι. Μία ωστόσο φωτογραφία με το ζευγάρι κυκλοφόρησε στον Τύπο ενώ και στα social media δεν υπάρχουν εικόνες από την τελετή η οποία λέγεται πως κόστισε 6,5 εκατ. δολάρια. Η 38χρονη Ζούκοβα, φορούσε μία κομψή λευκή δημιουργία με λευκή κάπα και κλειστό λαιμό ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ψηλό κότσο σινιόν.

Το ζευγάρι αλλά και οι καλεσμένοι φιλοξενούνται στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Kulm, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί του γάμου. Τα πάρτι και τα γεύματα για το γάμο αναμένεται να συνεχιστούν όλο το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Μεταξύ των καλεσμένων στη δεξίωση η πριγκίπισσα Βεατρίκη, στενή φίλη με την νύφη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Ματσέλι Μότζι, οι ηθοποιοί Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Τζέιμι Μιζραχί και Τζεν Μέγιερ.

Στη λίστα υψηλών προσκεκλημένων είχε γίνει γνωστό πως θα περιλαμβάνονταν ονόματα όπως εκείνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Γκουίνεθ Πάλτροου, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, θα παρίστατο και η Ιβάνκα Τραμπ με το σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, και ο αδερφός του με τη σύζυγό του, Κάρλι Κλος. Το παρών έδωσαν φυσικά και τα αδέλφια του Σταύρου, Ευγενία και Τεό.

Το ξενοδοχείο έχει θέα σε λίμνη και τις Άλπεις. Ο βρετανός DJ Mark Ronson κλήθηκε να παίξει μουσική. Η Ντάσα και ο Σταυρός παντρεύτηκαν μυστικά στο Παρίσι το περασμένο έτος, αλλά μια δεύτερη τελετή με εορτασμούς προγραμματίστηκε για αυτό το Σαββατοκύριακο. Η γαμήλια τελετή έλαβε χώρα στο κτίριο του Δημαρχείου St Moritz, δήλωσε ο δήμαρχος.

 

 

Φίλες της νύφης έκαναν σκι πριν την τελετή

Φίλες της νύφης έκαναν σκι πριν την τελετή

Οι κολλητές της νύφης

Οι κολλητές της νύφης

H Eυγενία Νιάρχου

H Eυγενία Νιάρχου

Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και Κέιτ Χάντσον

 

Με πληροφορίες από: lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight