Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γαμήλιο πάρτι στο Σεν Μόριτζ το weekend για Σταύρο Νιάρχο- Ντάσα Ζούκοβα, guest list με Πάλτροου, Μπέκαμ, Ιβάνκα κ.α.

Γαμήλιο πάρτι στο Σεν Μόριτζ το weekend ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θα γιορτάσουν στο υπερπολυτελές Kulm St Moritz Hotel, αγαπημένο της δυναστείας Νιάρχος

Αυτό το σαββατοκύριακο στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ αναμένεται ο λαμπερός γάμος του 34χρονου γόνου «Stav» Νιάρχος με την 38χρονη ρωσίδα επιχειρηματία και γκαλερίστα Ντάσα Ζούκοβα, πρώην σύζυγο του κροίσου ιδιοκτήτη της ομάδας Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς. Αναμένεται μάλιστα ένας εντυπωσιακός διήμερος εορτασμός με περίπου 500 καλεσμένους,  κόστους άνω των 5 εκατομμυρίων, στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kulm που ανήκε στην οικογένεια Νιάρχος και παραδοσιακά διέμενε σε αυτό. Όπως έχει γνωστοποιηθεί, το ζευγάρι έχει ήδη κάνει μυστικό, πολιτικό γάμο στο Παρίσι αποφασίζοντας να μεταφέρει το pre- wedding dinner, την τελετή και το γαμήλιο party στο Σεν Μόριτζ καθώς η δυναστεία Νιάρχος συνδέεται για δεκαετίες με το χειμερινό θέρετρο και κατέχει μεγάλη ακίνητη περιουσία στην περιοχή. Θυμίζουμε πως η θρυλική εφοπλιστική φαμίλια χάρισε στην Αθήνα το πολυσύχναστο Κέντρο Πολιτισμού -Ιδρυμα Νιάρχος που έχει γίνει δικαιωματικά σημείο αναφοράς στην πρωτεύουσα.

Με βάση το Μανχάταν, Σταύρος και Ντάσα είναι γνήσιοι κοσμοπολίτες και δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι. Εκείνος έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και θεωρείται μεγάλος καρδιοκατακτητής καθώς ανάμεσα στις πρώην αγαπημένες του συγκαταλέγονται οι Πάρις Χίλτον, Λίντσει Λόχαν και το πανέμορφο super model Τζέσικα Χαρτ. Αδελφή του είναι η σχεδιάστρια κοσμημάτων και style icon Ευγενία Νιάρχος.

Εκείνη εισέπραξε ένα ιλλιγγυώδες ποσό μετά το διαζύγιό της με τον Αμπράμοβιτς και έχει δυο παιδιά. Ανάμεσα στους καλεσμένους τους στο Σεν Μόριτζ θα είναι, σύμφωνα με τα ξένα media, οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Νταιάν Φίρστενμπεργκ, Κάρλι Κλος, Λιβ Τάιλερ, Ιβάνκα Τραμπ. Aπό το γεγονός δεν θα λείψουν βέβαια ο πατέρας του γαμπρού, ο φιλότεχνος μεγιστάνας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο Φίλίππος Νιάρχος και η μητέρα του Βικτόρια Γκίνες, μέλος της οικογένειας της ομώνυμης μπύρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight