Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Λαϊκή Συσπείρωση Ανδραβίας-Κυλλήνης: Απαιτούμε και διεκδικούμε σύγχρονα οδικά έργα

Λαϊκή Συσπείρωση Ανδραβίας-Κυλλήνης: Απα...

Συμμετείχε στον συμβολικό αποκλεισμό της Πατρών-Πύργου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με αφορμή τον συμβολικό αποκλεισμό της Πατρών-Πύργου που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, αναφέρονται τα εξής:

"Πάνω από 130 νεκροί ο φόρος αίματος την τελευταία δεκαετία σε ένα δρόμο που δεν αποτελεί προτεραιότητα για τις κυβερνήσεις και την ΕΕ. Η ανάγκη του λαού μας για σύγχρονη ασφαλή μεταφορά, με έργα που θα σέβονται το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, χωρίς διόδια-χαράτσια, που δεν θα μετατρέπουν αυτό το αυτονόητο δικαίωμα σε εμπόρευμα, δεν υλοποιείται γιατί έρχεται σε αντίθεση με την εγκληματική πολιτική του κόστους – οφέλους που υπηρετούν και υπηρέτησαν πιστά όλες οι κυβερνήσεις και οι νομαρχιακές και δημοτικές αρχές.

Απαιτούμε και διεκδικούμε σύγχρονα οδικά έργα, ασφαλή, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις του λαού μέσα από έναν κρατικό φορέα κατασκευών. Όχι στην οικονομία που κίνητρο της έχει το κέρδος παραβλέποντας ακόμη και την ίδια την ανθρώπινη ζωή. Ναι στην οικονομία που έχει επίκεντρο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των πολιτών."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις