Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκλεισαν την Πατρών - Πύργου σε ένδειξη πένθους και αγανάκτησης! ΦΩΤΟ

Έκλεισαν την Πατρών - Πύργου σε ένδειξη ...

Μέχρι τις 11:30 θα διαρκέσει ο αποκλεισμός

Κλειστή είναι εδώ και λίγα λεπτά από τις 11 το πρωί η Πατρών - Πύργου στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών σε ένδειξη αγανάκτισης για το ότι ο δρόμος παραμένει καρμανιόλα και σε ένδειξη πένθους για τους δύο αδικοχαμένους καθηγητές που κηδεύονται σήμερα. Ο αποκλεισμός αναμένεται να διαρκέσει ως τις 11.30.

Αυτή την ώρα κηδεύεται  στον Ιερό Ναό Παντοκράτορος Πατρών ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος. Η κηδεία του Νίκου Ρόδη 57 ετών θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας. 

Το τελευταίο τραγικό θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών Πύργου, με θύματα δυο Αχαιούς Καθηγητές που επέστρεφαν στην Πάτρα από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου δίδασκαν προκαλεί κινητοποιήσεις για την κατάσταση του δρόμου και τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποφάσισε, την ώρα των νεκρώσιμων ακολουθιών που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη στην Πάτρα, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των νεκρών, αλλά και αγανάκτησης για τις παλινωδίες, σχετικά με τη κατασκευή της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, να προβεί σε κλείσιμο της Εθνικής Οδού, στο ύψος των φαναριών των Λεχαινών.

Η κινητοποίηση θα κρατήσει μέχρι τις 11:30.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης δήλωσε: «Είναι η πρώτη από τις ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε για να κατανοήσουν οι «υπεύθυνοι» ότι το έργο αυτό πρέπει να υλοποιηθεί. Τα ψέματα τελείωσαν».

Μέσα σε αυτή την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα κι ενώ το κλίμα αγανάκτησης από επαγγελματίες, εργαζόμενους και ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τοςυ την καρμανιόλα φουντώνει, χθες προσδιορίστηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη με τον υπουργό υποδομών και μεταφορών Κώστα Καραμανλή , με αντικείμενο την Πατρών – Πϋργου για την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα .
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις