Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας επικρατεί στο σπίτι. Πάντως αργά το βράδυ μαζεύονται βαριά σύννεφα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Ταύρος

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση.

Δίδυμος

Το πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες

Καρκίνος

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι, αποβάλλοντας τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας. 

Λέων

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέφτεστε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας δια της επιβολής της άποψης σας. 

Παρθένος

Μην βιάζεστε στον χειρισμό των οικονομικών σας προς αποφυγήν λαθών. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσετε αυτή την περίοδο σε τοποθετήσεις χρημάτων.

Ζυγός

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα. 

Σκορπιός

Προσοχή σε μια πρόταση οικονομικής φύσεως! Δεν φαίνεται φρόνιμο να αποφασίσετε κάτι τέτοιο υπό την επήρεια των πλανητών συγκυριών των ημερών μας.

Τοξότης

Ασχοληθείτε κατά κύριο λόγο με την εργασία και τα οικονομικά σας. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και μια άδοξη κατάληξη. Χαμηλώστε τους τόνους.

Αιγόκερως

Μην απογοητεύεστε από την σημερινή μέρα. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτες ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Υδροχόος

Κάποια επαγγελματικά μυστικά που θα φτάσουν στα χέρια σας θα σας οδηγήσουν στο να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις οικονομικές σας απολαβές.  

Ιχθείς

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη κάπως αργότερα. Απολαύστε προς το παρόν στιγμές ηρεμίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα…

πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being